Durf jij het aan om met jezelf in zee te gaan?

Driedaagse retreat op Terschelling 5-7 mei 2023 "Trouwen met jezelf"
Driedaagse retreat op Terschelling 5-7 mei 2023 "Trouwen met jezelf"

Een prachtige dag-workshop samen met mijn gepassioneerde collega haptotherapeut Nicky de Troije, waarin we aan de slag gaan met het thema zelfliefde. We werken met lichaamsgerichte werkvormen en familieopstellingen in een groep van maximaal 10 personen.

Deze dag ga jij in zee met jezelf. Kies je voor jezelf, ga je voelen hoe uniek en precies genoeg jij bent.

 

Hoe? Door in een groep met maximaal tien anderen door middel van lichaamsgerichte oefeningen, aandacht voor jouw lijf, voor jouw talenten en jouw verlangens, jezelf in alle volledigheid die er op dat moment is, te voelen. Gedurende de dag zullen we vijf opstellingen met elkaar doen binnen dit thema. Dat betekent dat niet iedereen vraaginbrenger zal zijn. Inmiddels hebben we beiden genoeg ervaring om te weten dat niet alleen als vraaginbrenger een opstelling relevant is. Als representant, en vanaf de zijlijn wordt je als vanzelf bewogen en geraakt door een opstelling. Thema’s zijn universeel, zeker dit thema waarin het gaat over de verbinding met jezelf. De belangrijkste die er is.

 

Wanneer:

Op zondag 4 juni en zondag 24 september van 10:00u. – 17:00u. zullen we deze workshop geven. Op 4 juni in Dordrecht op 24 september in Breda. De kosten 139,- voor de hele dag. Je mag je eigen lunch  meenemen en wij zorgen voor iets lekkers en koffie en thee tussendoor.

We hebben 20 plekjes. Voel je dat deze dag je trekt? Aarzel niet om je op te geven.

Stuur even een mailberichtje of bellen mag natuurlijk ook als je misschien nog vragen hebt.

 

Familieopstellingen

Blijf je steeds tegen de dezelfde dingen aanlopen, zit je vast in bepaalde patronen, of spelen er zaken in je familie waar je anders mee om wilt gaan? Dan is een familieopstelling misschien iets voor jou.

In een familieopstelling krijg je op een diepere laag helderheid en inzicht op een thema waar je mee zit. Je ervaart waar het in de kern om draait.  Wil je meer weten over familieopstellingen? Kijk eens op: https://www.ivsw.nl/aanbod/familieopstellingen

Ik geef regelmatig workshops familieopstellingen in de weekenden. (zie agenda) Heb je interesse om ook mee te doen? Stuur me even een bericht per email.

 

 

Workshop: De kracht van jouw plek

Een dag vol ervaringsgerichte oefeningen en familieopstellingen.

 

Wanneer: In het najaar van 2023 weer, samen met Leonie Kooiman

 

Wat is jouw plek?

Sta jij op deze plek in je kracht?

Neem jij je plek in of neem jij je plek aan?

 

Ga mee op onderzoek tijdens deze mooie workshop en vind je kracht op jouw eigen unieke plek.

 

In de ochtend gaan we aan de slag met ervaringsgerichte oefeningen en in de middag is er ruimte voor enkele familieopstellingen.

 

Jouw eigen plek aannemen en innemen is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Wil jij dat ook? Meld je aan!

 

 

Kosten: €85,00 om alleen deel te nemen aan de workshop, €125,00 als je ook een vraag in wilt brengen en een eigen opstelling wilt.

Locatie: De Oude School in Dordrecht

Door wie: Leonie Kooiman en Peter de Deugd

 

Voor meer info en aanmelden: bel of stuur even een emailbericht

 

Expeditie-Ik traject

Het traject bestaat uit:

  • 10 dagdelen training in: inzicht, groei en ontspanning.
  • 4 tot 10 keer individuele therapie of coaching: voor jouw unieke hulpvraag.

Heb je het idee dat je overspannen bent? Te veel stress ervaart? Burn-out klachten hebt of herstellende bent van een burn-out en wil je niet terugvallen in je valkuilen?

Dan is dit traject iets voor jou.

Klik door

Voor meer informatie:

Binnenste Buiten


Wandelcoaching met haptonomie als basis. Een frisse neus, een frisse blik en voelbaar in beweging. Al wandelend in de buitenlucht kom je mentaal ook makkelijker in beweging. Gedachten en gevoelens gaan als vanzelf weer stromen waardoor je meer helderheid en rust in je hoofd krijgt.

Team Vitaal

Jouw team een vitale boost. Daar gaan we voor! Met een afgestemde en ervaringsgerichte training. Balans, veerkracht en samenwerking staan centraal. Vitaliteit wordt tastbaar, voelbaar en concreet. Deze training geef ik samen met Marcel Boomsma. www.haptonomie-en-meer.nl

Boomsma & De Deugd. Experts in Balans en Verbinding.

Voelbaar in Beweging

Samen met haptonomie maatje Marcel Boomsma verzorg ik de workshop Voelbaar in Beweging. Het is een unieke ontdekkingsreis. Beïnvloeden beweging en gevoel elkaar? Ervaar het zelf! Met maximaal 12 deelnemers op een mooie locatie in de buitenlucht. 

 

Go with (your own) flow

Ook deze workshop verzorg ik samen met Marcel Boomsma. Ideaal voor groepen, bedrijven en teams. Je wordt uitgenodigd je eigen beweging in te zetten, maar ook de beweging van de ander! In deze voortdurend wisselende dynamiek ontstaat er pas echt flow, voor iedereen. Deze workshop kan bij uitstek in de buitenlucht. Denk ook aan strand of bos.

 

Vitaal met haptonomie (op het werk)

Doelgroep: medewerkers binnen zorggerelateerde beroepen en beroepen met een hoge fysieke belasting in het algemeen. Je tempo van werken met de ander, is mede afhankelijk van het tempo en de mogelijkheden van de ander. Het hoort ook absoluut bij de taak van bijvoorbeeld een verzorgende om degene die je verzorgt zoveel mogelijk zelf laten bewegen! Geen enkele werk-/ of tijdsdruk mag daar invloed op hebben. Leren schakelen van (solo) actie op tempo (vanwege de werk/tijdsdruk) naar vertragen en samenwerken is dan ook van wezenlijk belang en absoluut noodzakelijk voor een medewerker in de zorg. Daarnaast komt het de eigen vitaliteit ten goede, maar ook die van de ander. We laten het je graag ervaren!

 

Workshop/Training op maat?

Liever een workshop of training op maat? Neem even contact op, dan bespreken we graag je wensen.

 

Meer weten?  Bel 06 386 062 45 of mail naar deugdp@xs4all.nl