Even voorstellen

Ik ben Peter de Deugd (1971). Wat ik graag doe is in beweging zijn en mezelf ontwikkelen. Wat me hierbij veel heeft opgeleverd is

de vierjarige vakopleiding tot haptotherapeut bij Synergos en de opleiding familieopstellingen bij het Instituut Voor Systemisch Werk (IVSW).

 

Naast haptotherapeut in mijn praktijk, ben ik werkzaam als vitaliteitscoach in een grote zorginstelling. Ik coach regelmatig medewerkers op hoe zij hun voelend vermogen nog beter in kunnen zetten bij het verzorgen van cliënten. Ik vind het heel boeiend als ik mensen kan helpen om hun eigen vermogen (weer) te ontdekken. Dat vermogen is vaak veel groter dan we zelf denken.

 

Een mens kan zichzelf zijn wanneer hij durft te voelen, daar uitdrukking aan kan geven en daar zoveel vertrouwen in heeft ontwikkeld dat hij ernaar leeft. Vitaliteit en veerkracht komen daar uit voort. Mensen zien groeien en daar een bijdrage aan mogen leveren geeft mij veel voldoening. 

 

 

Wat zit er in mijn rugzak waarmee ik jou kan begeleiden:

  • Mijn ervaring als mede-mens.
  • Opleiding tot fysiotherapeut: als fysiotherapeut begeleidde ik mensen in hun (verstoorde) bewegend functioneren. Naar mijn mening is de relatie en verbinding die ik heb met mensen een hele belangrijke factor in het "slagen" van een behandeling.
  • Opleiding tot Haptotherapeut bij Synergos in Amersfoort. 
  • Opleiding familieopstellingen bij het Instituut Voor Systemisch Werk (IVSW).

 

Diverse trainingen. Onder andere: 

  • Driedaagse training "Motivational interviewing" 
  • Achtdaagse training "De mindful" fysiotherapeut 
  • Basisopleiding tot mindfulness trainer.
  • Jaartraining lichaamsgericht werken voor professionals bij Hilde Bolt en Iet Mans (De Alchemist)

Meer weten?  Bel 06 386 062 45 of mail naar deugdp@xs4all.nl